
-5 oeufs
-150 g de champignons
-1 noisette de beurre sel poivre
Préparation:
Laver et couper les patates douces en lamelles et les faire revenir dans une poèle avec du beurre pendant une dizaine de minutes. Casser les oeufs dans un bol. Les mélanger à la fourchette ou au fouet. Saler, poivrer. Les verser dans la poèle avec les champignons. Laisser cuire environ 4 minutes à feu moyen en remuant de temps en temps pour ne pas que la préparation colle à la poèle.
Sincèrement, je vous remercie Mme Violette.
(Espero rebre la salvatge versió catalana aviat)

4 comentaris:
Us heu fet un embolic, Escargot!
Haurieu d'haver fet més "copia i enganxa"...
Mais j'adore la photo! Elle est géniale!
À bientôt! (I aviat la receta feréstega...)
Apreciada Violette,
Si hagués fet copiar i enganxar m' hauria de fotre una truita de volets, i m' estimo més una truita de buniatu com es pot imaginar.
À bientôt
-cargol iroquès
Cher Escargot,
Ara ja no sé si us haig de fer arribar una recepta salvatge de truita de xampinyons, una recepta cursi d'omelette aux batates douces o una recepta salvatge de truita de boniatu? Acabaré fent una truita de cargols...
Aclarim-ho, SVP.
Apreciada i inquietant Violette,
Li agrairé la recepta de la truita de boniatu. Versió salvatge i amb català.
Bona tarda
-cargol iroquès
Publica un comentari a l'entrada