
Seulement un petit conseil: n' oubliez pas d' ajouter le fromage quand il faut, selon les indications de Mme Violette. Autrement, vous devrez l' apliquer sur l' omelette à la manière du pâté, déja dans votre assiette.
En toût cas, délicieuse. Rien plus a dire!
Bone nuit
Crgl Irqs.

3 comentaris:
Hola sr.Cargol,
visito esmaperdut la seva pàgina per primera vegada.
Simplement era per veure que hi tenia per aqui i per anunciar-li que al meu "blog" (dels collons) hi he fet una entrada anomenada "T'estimo truita" que consta de 4 fotos (que res tenen a veure amb el sentit amb el que l'atre otorga a aquesta expressió, però i que?).
res mes,
atentament n'Estanislau Verdet (pseudònim lletgista)
Agraït de la seva visita Sr. Verdet. Tant vostè com els seus amics músics són benvinguts. Per cert, he quedat maravellat amb aquest jove capaç de fer equilibris amb l' encenedor tot dormint. Impressionant.
Bona tarda.
p.s. per cert, les truites: precioses i temptadores.
Alors Escargot, délicieuse l'omelette? Avec qui vous l'avez dégustée? Elle a eu du succès?
Proposeu-la al cuiner del Gravat, pel goig i gaudi dels intel·lectuals de la ciutat...
Omelettement votre,
Violette Moulin
Publica un comentari a l'entrada