osti, la mare deu ser humana doncs, perquè no te pas cap de senglar la nena.
Salut!
P.D: Sr.Cargol, sóctotalment conscient de que encara no he dut a terme la promesa que li vaig fer, però es que estic en plena promo, no dono l'abast. Aquesta setmana és, en principi, el final. Aviat ho rebrà.
Records! (a qui vulgui, perquè no conec ningú des seus)
Sr.Cargol, ja ha vist el xino de blau del vídeo que vaig penjar fa poc al Yamshes? tinc agulletes encara. Lletgisme en estat pur, és déu.
Una pregunta, quan es posa de color blau el filiprim aquest que tapa els ulls indica que el tapat és menor o és pura casualitat? (mai se sap, podria ser, no?)
Mais voyons... qu'elle est mignonne! Aimera-t-elle l'Omelette aux Batates Douces (version sauvage) ou bien elle va préférer (pour le moment) l'Omelette aux Herbes Provençales?? Se't gira feina, Escargot!! Comme disent les catalans : "Il manque des gens à la cuisine!!"
Cargol, mon cher... quand je parle de l'Omelette Sauvage je parle de la recette de l'année dernière... (http://cargoliroques.blogspot.com/2005_11_01_cargoliroques_archive.html). Désolé? Je n'invente une autre version bébé? Vous n'avez qu'à demander.
9 comentaris:
osti, la mare deu ser humana doncs, perquè no te pas cap de senglar la nena.
Salut!
P.D: Sr.Cargol, sóctotalment conscient de que encara no he dut a terme la promesa que li vaig fer, però es que estic en plena promo, no dono l'abast. Aquesta setmana és, en principi, el final. Aviat ho rebrà.
Records! (a qui vulgui, perquè no conec ningú des seus)
Ooohh!
Sr.Cargol, ja ha vist el xino de blau del vídeo que vaig penjar fa poc al Yamshes? tinc agulletes encara. Lletgisme en estat pur, és déu.
Una pregunta, quan es posa de color blau el filiprim aquest que tapa els ulls indica que el tapat és menor o és pura casualitat? (mai se sap, podria ser, no?)
Mais voyons... qu'elle est mignonne!
Aimera-t-elle l'Omelette aux Batates Douces (version sauvage) ou bien elle va préférer (pour le moment) l'Omelette aux Herbes Provençales??
Se't gira feina, Escargot!!
Comme disent les catalans : "Il manque des gens à la cuisine!!"
Cargol, mon cher... quand je parle de l'Omelette Sauvage je parle de la recette de l'année dernière...
(http://cargoliroques.blogspot.com/2005_11_01_cargoliroques_archive.html).
Désolé? Je n'invente une autre version bébé? Vous n'avez qu'à demander.
uiiii, que bonicoia que és la cargoleta. Això deu ser perquè veu la Plana del Hollywoodès des de dalt de l'Esquirol, oi?
Apalins doncs!
Maintenant, c'est clair!!! vous
êtes très occupé! Je ne vous ai même pas vu hier soir à Canet...
Comme vous m'avez dit que vous étiez si furieux, allez chercher chez moi une petite surprise pour vous (et M. Gebrat). Cherchez bien.
à plus tard!
Caram, quina cargoleta més bonica, sort que no té els ullals del seu pare...
Per cert, quina és la promesa aquesta, Estanislau??
Ça yest, c'est fait! La course aux Macaroni Gold commence...
Publica un comentari a l'entrada