dimarts, de març 14, 2006

"menos mal que nos queda Portugal"
a terra do bacallao

 

Bacallao con mel

Ingredientes:
1.200 gr. de bacallao
aceite
200 gr. de fariña
1/2 vaso de mel
1 folla de loureiro

Unha vez remollado e desalgado o bacallao, haino que cortar en anacos e poñelo nunha pota con auga fría e unha folla de loureiro. Cócese a lume baixo e cando empece a aparecer escuma branca na superficie débese retira-la auga. Coa fariña, un pouco de auga e o mel faise unha pasta que servirá para rebozar os anacos de bacallao. Fritir en aceite e listo para degustar.

À bientôt,
(si il y a quelque chose d' importance, vous me trouverez à Portugal)
 Posted by Picasa

2 comentaris:

Violette ha dit...

En vacances?
Je vais toutefois copier cette recette -facile à comprendre sans doute- puisque j'adore la morue au miel et je n'avais jamais trouvé de recette à propos.

Souvenirs à la famille!!

V.

Anònim ha dit...

Cargol, sóc jo, la nova al món dels blogos (dels...)
Per què vosaltres esteu tot juntets?
Què he de fer per juntar- me jo també o ja no puc?
Es que estic tot sola i no rep cap visita.
La solitud no és bona.No m´agrada veure "0 comments". És com si els haguera fet per a la paret.
Bona nit , Cargol.